Välj region

Choose region

Arctic erbjuder försäkringslösningar på flera marknader i Europa.

Arctic offer insurance solutions on multiple markets in Europe.

Försäkringslösningar

Hos oss får du snabb ersättning om olyckan är framme.

Med en lång erfarenhet av produktförsäkringar är Arctic ett självklart val när du vill försäkra din värmepump, ditt jaktvapen eller någon annan produkt. Vi erbjuder även branschförsäkringar som skräddarsys efter era behov.

Arctic erbjuder en stor bredd av produktförsäkringar för att du ska känna dig trygg vid en eventuell skada. Våra försäkringar är tilläggsförsäkringar som täcker upp för kostnader där din hemförsäkring inte räcker till. Vi erbjuder snabb hjälp när en skada uppstår och har över 30 års erfarenhet som försäkringsförmedlare.

Försäkringslösningar

Alla värmepumpar

Läs mer om våra värmepumpsförsäkringar

Sveriges nöjdaste kunder

Vapenförsäkring

Med Arctics vapenförsäkring får du en extra trygghet om oturen skulle vara framme och ditt vapen skadas. Den gäller över hela världen.  

Förmånlig vapenförsäkring

Produktförsäkring

Vi försäkrar en rad produkter inom clean-tech, miljö- och energiområdet. Försäkringen ger en extra trygget om skadan är framme.

I samarbete med tillverkare

Företagsförsäkring

Vi erbjuder branschspecifika försäkringar som är skräddarsydda för just era behov. Kontakta någon av våra försäkringsförmedlare så tittar vi närmare på förutsättningarna och återkommer med ett förslag.